preskoči na sadržaj
Vijesti

MASKENBAL U RETKOVCIMA

I ove je godine u našu školu stiglo vrijeme karnevala, vrijeme plesa, vrijeme šala. Za sve maske to su divni dani. Razigrani. Raspjevani. I stari i mladi maskenbal vole, svoje lice iza maske kriti, netko drugi na dan barem biti.  I tako smo ovoga utorka svi do jednog ludovali, plesali i pjevali na glas. Radost je pratila nas, a osmjesi krasili nam stas. Pogledajte sami kako nam je lijepo bilo u šarolikom i veselom društvu. 


Svaki je razred doprinjeo veseloj atmosferi koja je u trenu zavladala i odnijela sve probleme i loše raspoloženje. Zajedno sa svojim razrednicima, učenici su svu svoju maštu, kreativnost i ideje pokazali drugima. Evo koga smo sve imali priliku vidjeti:

Naši mali đaci veseljaci došli su nam iz Prkovaca u Gangam stilu i plesom započeli nas tulum pod maskama. Nakon njih su nam iz bajke stigle Crvenkapice male. Dašak divljeg zapada u naš kraj donijeli su nam kauboji i meksikanci, a na putu se našao i jedan vlak u snijegu.

Bilo je tu svakakvih lica pa i onih koja zvuče poznato. Otkačenih plesnih skupina uz neizostavnu modnu poslasticu koja nam je stigla ravno sa svjetskih pista. Za kraj su nam naši najveći đaci pokazali kako to izgleda kada se pretvore u bebe.

 

Pogledajte u galeriji kako smo se ludo zabavili.

 

Do godine!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: ANDREA BAKOVIĆ   datum: 22. 2. 2015.
preskoči na navigaciju