preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ane Katarine Zrinski Retkovci

 > Naslovnica
Vijesti

Svečana priredba povodom Dana škole, 2019.

Autor: Ivan Benković, 18. 6. 2019.

Dana 14. lipnja 2019. godine, svečanom priredbom povodom Dana škole, u retkovačkom kazalištu Mika Živković obilježili smo i posljednji nastavni dan školske godine 2018./2019. Priredbi su prisustvovali učenici škole, ravnatelj, nastavnici i ostali djelatnici, roditelji i prijatelji naše škole.

Svečanost je započela hrvatskom himnom u izvedbi školskoga zbora.

Na priredbi su sudjelovali učenici razredne nastavne od prvog do četvrtog razreda, koji su se predstavili veselim pjesmama, razigranim plesovima te poučnim igrokazima, skečevima i recitacijama. Priredbu su uveličale prekrasne glazbene točke školskoga zbora i tamburaškoga orkestra.

Drugi dio priredbe bio je posvećen učenicima osmih razreda. Oni su se dvama literarnim radovima, zahvalom svim nastavnicima i video uradcima oprostili od osnovne škole i svojih nastavnika, a njihovi razrednici – Mladen Živković (8.A), Marina Kolar (8.B) i neki učitelji, održali su motivirajuće govore koji su ih ispratili u nove životne avanture.

Ravnatelj škole – Ivan Benković je Odlukom Razrednih vijeća darivao knjigama učenike koji su od petoga do osmoga razreda završili s odličnim uspjehom, a to su: Tamara Živković, Jakov Starinec, Nadia Bucić, Emiliy Bagarić, Ana Musić, Veronika Draškić, Sara Franić i Filip Jazvec.

Nadalje, Učiteljsko vijeće je prepoznalo angažmane tri naše učenice koje su ostavile velikog traga u životu i radu škole, te istu promovirale na najljepše moguće načine – kroz natjecanja, stvaranja literarnih, likovnih i modelarskih radova, sudjelovanja u mnogim školskim aktivnostima, časopisima, organiziranju priredbi, maskenbala…
Učenice su već navedene u prethodnom pasusu, ali zaslužuju da ih ponovno istaknemo, one su: Nadia Bucić, Emiliy Bagarić i Ana Musić. 

Zahvaljujemo se svim sudionicama i organizatorima priredbe koji su svojim trudom i radom ovaj dan i događaj učinili svečanim i uspješnim!

Posjetite i našu foto galeriju!

 

                                                            Ana Naplačić, mag. educ. philol. croat.
Koliko je sati?

Školsko zvono / Prijevoz

 

 

 

 

 

 

 

Savjetujemo
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 4. 2021.

Ukupno: 21356
Ovaj mjesec: 8258
Danas: 75
Vrijeme

booked.net

Tražilica
CMS za škole logo
Osnovna škola Ane Katarine Zrinski Retkovci / Matije Gupca 22, HR-32282 Retkovci / os-akzrinski-retkovci.skole.hr / skola@os-akzrinski-retkovci.skole.hr
preskoči na navigaciju