preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ane Katarine Zrinski Retkovci

 > Naslovnica
Vijesti

Proljetna škola kreativnosti

Autor: Ivan Benković, 3. 5. 2019.

U subotu, 27. travnja 2019. godine Luka Franić i Mia Stojić, učenici četvrtog razreda naše škole, sudjelovali su na Proljetnoj školi kreativnosti u Osijeku. Ovaj jednodnevni kamp Udruge Klikeraj iz Osijeka organiziran je u sklopu projekta “Škola za 21. stoljeće, škola za kreativnost” u koji je ove godine uključena i naša škola.

U sklopu kampa učenici su imali priliku vidjeti, iskusiti i naučiti neke nove stvari na zanimljivim radionicama koje su pripremili voditelji i suradnici udruge Klikeraj. Radionice su bile vrlo raznolike, a učenici su mogli birati koje radionice žele pohađati, ovisno o vlastitim interesima i preferencijama. Tako su se bavili osnovama filmskog stvaralaštva, plesnom i likovnom ekspresijom, arheologijom, energetikom, emocijama i stresom u svakodnevnom životu, kodiranjem uz pomoć Microbitova te rješavanjem misterija u escape room radionicama.

Luka i Mia sudjelovali su na radionici „Energija“, u kojoj su izrađivali baterije od biljaka (krumpir, limeta), vjetrenjaču i vulkan, a okušali su se i u otkrivanju misterija starog dvorca na radionici „Bijeg iz dvorca“. Radionice su im se jako svidjele, a kamp će svakako pamtiti po lijepim iskustvima, znanjima, ali i novim poznanstvima.

                 

                   (Ana Marija Gradištanac, psihologinja)
Koliko je sati?

Školsko zvono / Prijevoz

 

 

 

 

 

 

 

Savjetujemo
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 4. 2021.

Ukupno: 21563
Ovaj mjesec: 192
Vrijeme

booked.net

Tražilica
CMS za škole logo
Osnovna škola Ane Katarine Zrinski Retkovci / Matije Gupca 22, HR-32282 Retkovci / os-akzrinski-retkovci.skole.hr / skola@os-akzrinski-retkovci.skole.hr
preskoči na navigaciju