preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ane Katarine Zrinski Retkovci

 > Naslovnica
Vijesti

Obavijest o prelasku na „C MODEL“ nastave za učenike 5. – 8. razreda

Autor: Ivan Benković, 14. 12. 2020.

Odlukom župana g. Bože Galića, a zbog pogoršane epidemiološke situacije u našoj županiji, sve škole kojima je osnivač Vukovarsko - srijemska županija od sutra 15. 12. 2020. prelaze na nastavu po modelu „C“ za učenike od 5. do 8. razreda (nastava na daljinu).

Nastava će se za učenike održavati u realnom vremenu prema rasporedu po kojemu nastavu imaju u školi i u smjeni u kojoj bi bili u školi (prije podne i poslije podne). Učitelji će im biti na raspolaganju prema rasporedu. U tom periodu će im postavljati zadatke, davati pojašnjenja i odgovarati na pitanja.

Molim roditelje da vode računa da se njihovo dijete uključi u nastavu jer će se nejavljanje voditi kao izostanak iz škole i morat ćete ga opravdati. Nastavu ne moraju pratiti učenici koji su bolesni i nisu ju zbog zdravstvenih problema u mogućnosti pratiti. 

Za praćenje nastave će biti korištena Yammer aplikacija ili po izboru i dogovoru pojedinih učitelja s učenicima.

Za poteškoće s tabletima (ako ih koristite), molim vas da se unaprijed najavite u tajništvo škole (209-004, 209-994) i postupite prema dogovoru.  

PRIJEVOZ UČENIKA S KLADAVCA DO PRKOVACA I NAZAD:

Autobus u Prkovce s Kladavca kreće prema uobičajenom rasporedu, u 7.10h.

U „A“ tjednu (ovom tjednu) svaki dan osim utorka je odvoz prema Kladavcu u 12.00h. Utorkom je u 13.30h.

U „B“ tjednu svaki dan osim utorka je odvoz prema Kladavcu u 12.00h. Utorkom je u 12.45h.

Do kraja prvoga polugodišta je još 7 radnih dana. Za dobrobit vaše djece molimo vas da pratite njihov ukupan rad. 

Odlukom o promjeni kalendara školske godine promijenjen je i raspored praznika. Zimski praznici učenika počinju 24. 12. 2020. i završavaju 15. 1. 2021.

Nastava počinje 18. 1. 2020. po redovitom „B“ rasporedu – niži razredi (1. - 4.) prije podne (detalji će biti na stranici u siječnju). Ukoliko bude promjena, obavijestit ćemo vas pravovremeno.

Praznici su ove godine iznimno dugi. Nadamo se da će se epidemiološka situacija do tada smiriti i da će se nastava moći održavati u školi. 

Ovom prilikom vas molimo da vodite računa da ovako dug period bez ponavljanja i vježbanja dovodi do smanjenja kvalitete znanja. Učenici će bez ponavljanja zaboraviti što su naučila. Učitelji će svoj dio odraditi najbolje što mogu, ostalo je na učenicima i na vama dragi roditelji.

Iako trenutak u kojemu živimo nije "normalno vrijeme" i narušava radost ovog predbožićnog vremena, želim vam da i u ovakvim trenucima nađete razlog za veselje, da uživate u nadolazećem blagdanu Božića  i da vam svjetlost štalice obasja srca i donese radost u njih.

 

                                                                    Ravnatelj: Ivan Benković, prof.
Koliko je sati?

Školsko zvono / Prijevoz

 

 

 

 

 

 

 

Savjetujemo
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 4. 2021.

Ukupno: 21362
Ovaj mjesec: 8264
Danas: 81
Vrijeme

booked.net

Tražilica
CMS za škole logo
Osnovna škola Ane Katarine Zrinski Retkovci / Matije Gupca 22, HR-32282 Retkovci / os-akzrinski-retkovci.skole.hr / skola@os-akzrinski-retkovci.skole.hr
preskoči na navigaciju