preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ane Katarine Zrinski Retkovci

 > Naslovnica
Vijesti

NABAVKA UDŽBENIKA I DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA ZA 2020. / 2021.

Autor: Ivan Benković, 10. 7. 2020.

Poštovani roditelji,

udžbenički kompleti za učenike svih razreda u šk. god. 2020./21. osigurani su na način da je:

1. Sukladno važećem Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu iz Državnog proračuna predviđeno financiranje udžbenika za sve obvezne i izborne nastavne predmete.

Škola će izvršiti nabavu istih te će ih učenici preuzeti na početku nastavnog dijela školske godine (predvidivo 7. rujna 2020.).

Učenicima koji su bili u obvezi vratiti udžbenike, zahvaljujem što su ih vratili u izuzetno dobrom stanju. Naime, svega nekoliko primjeraka udžbenika je izgubljeno i/li oštećeno.

 

Napomena: Roditelji učenika koji je uništio ili izgubio određeni udžbenik, sukladno čl.3. Naputka MZO-a o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika, od 3. svibnja 2019., u obvezi su nadoknaditi štetu u iznosu od 50% kataloške cijene udžbenika. Primjerak uplatnice možete preuzeti u tajništvu škole.

2. Općinsko vijeće je donijelo Odluku o financiranju drugih obrazovnih materijala (radne bilježnice, zbirke zadataka, likovne mape, radni materijali...), a na način pojašnjen na stranicama Općine.
Popise navedenih dopunskih nastavnih sredstava (koje ne nabavlja Škola!) u e-obliku možete preuzeti na stranicama škole klikom na poveznicu ispod:

http://os-akzrinski-retkovci.skole.hr/upload/os-akzrinski-retkovci/images/static3/879/attachment/Popis_SVIH_drugih_obraz._mat._za_2020.-2021..pdf

ili tiskane (isprintane) u tajništvu škole radnim danom od 8:30 do 12:00 sati.

Napomena: Učenici s Kladavca u potpunosti ostvaruju ista prava u nabavci drugih obrazovnih materijala (susretljivošću Općine Ivankovo), bez obzira što pripadaju Općini Babina Greda.

S poštovanjem,

 

                                                                                      Ravnatelj škole:

                                                                                      Ivan Benković, prof.
Koliko je sati?

Školsko zvono / Prijevoz

 

 

 

 

 

 

 

Savjetujemo
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 4. 2021.

Ukupno: 21563
Ovaj mjesec: 192
Danas: 60
Vrijeme

booked.net

Tražilica
CMS za škole logo
Osnovna škola Ane Katarine Zrinski Retkovci / Matije Gupca 22, HR-32282 Retkovci / os-akzrinski-retkovci.skole.hr / skola@os-akzrinski-retkovci.skole.hr
preskoči na navigaciju