preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ane Katarine Zrinski Retkovci

 > Naslovnica
Vijesti

Dan sporta u našoj školi

Autor: Ivan Benković, 3. 5. 2019.

Dana 30. travnja 2019. godine u našoj školi održan je Dan sporta. Zbog loših vremenskih uvjeta toga dana, umjesto uobičajenih natjecanja na otvorenome, cijeli je događaj održan u sportskoj dvorani naše škole. Organizaciju i realizaciju natjecanja vodio je nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture, Mladen Živković.

U natjecateljskom dijelu programa sudjelovali su učenici predmetne nastavne (5. – 8. razred), dok su učenici razredne nastave sudjelovali u revijalnom dijelu, razvijajući svoj sportski duh.

Učenici su se natjecali u 7 sportskih disciplina: skakanje u vreći, nošenje palice na prstu, pikado, bacanje loptice u čašu, nošenje loptice u žlici, bacanje koluta na klinove i povlačenje užeta. Za navedene je discipline vladao podjednak interes učenika, a učenici su najviše natjecateljskog duha i adrenalina pokazali u disciplini povlačenja užeta.

Pobjednici u kategoriji dječaka su dvostruki, a to su učenici 7. a i 7. b razreda, dok su ukupne pobjednice u kategoriji djevojčica učenice 8. a razreda. Pobjednicima su uručene zlatne medalje.

Ovim danom među našim učenicima i djelatnicima škole potičemo sportski duh, zdrav način života i razvijamo svijest učenika o važnosti bavljenja sportskim aktivnostima radi očuvanja zdravog načina života.

Pobjednicima i pobjednicama čestitamo na ostvarenom uspjehu, a ostalima se zahvaljujemo na aktivnom sudjelovanju u obilježavanju sportskoga dana!

Fotografije pogledajte u Galeriji slika.

                                                                                 (Ana Naplačić)
Koliko je sati?

Školsko zvono / Prijevoz

 

 

 

 

 

 

 

Savjetujemo
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 4. 2021.

Ukupno: 21353
Ovaj mjesec: 8255
Danas: 72
Vrijeme

booked.net

Tražilica
CMS za škole logo
Osnovna škola Ane Katarine Zrinski Retkovci / Matije Gupca 22, HR-32282 Retkovci / os-akzrinski-retkovci.skole.hr / skola@os-akzrinski-retkovci.skole.hr
preskoči na navigaciju